/templates/equistotemplate/images/logo.png

Multidisciplinair en integraal

 

De 'integrale aanpak' betekent dat Equisto werkt vanuit de samenhang tussen de persoon, zijn geschiedenis, zijn aanleg en zijn omgeving. Dit maakt een multidisciplinaire aanpak noodzakelijk.

 

De coach, Hans van de Velde, heeft als generalist de regie van de case en kan waar nodig verschillende specialisten inzetten. De coach werkt vanuit een brede blik, is niet bezig met het toepassen van een kunstje, en werkt niet volgens een beperkend protocol. Hij durft over de grenzen van het psychologische heen te kijken.

 

 

 

Het Equisto team

 

Hans van de Velde heeft een brede ervaring met organisaties en mensen. Naast zijn rechtenopleiding is hij opgeleid tot trainer/therapeut. Hij heeft gewerkt als assistent-manager in een schoonmaakbedrijf, als griffier bij een rechtbank, als docent informatica en recht op de EUR. Daarna heeft hij samen met een compagnon een bedrijf opgezet in juridische informatica producten. Sinds 1998 werkt hij als coach/expert mens-en-werk.

 

Specialisten

 

De coach kan waar nodig verschillende specialisten inzetten: een psychiater, of een test-, neuro- of gz-psycholoog. Deze kunnen advies geven, of expertiseonderzoek leveren. Bijvoorbeeld in zaken waar ADHD, dyslexie, autisme, hoogbegaafdheid, niet aangeboren hersenletsel, trauma, burnout, persoonlijkheidsproblematiek of een slaapstoornis meespeelt.

 

Topcoaches

 

Hans participeert ook in een netwerk van gespecialiseerde topcoaches. Deze zijn inzetbaar op terreinen als: advies en begeleiding voor hoger management; kleding, uitstraling en zelfvertrouwen; of loopbaan coaching; een filosofisch practicus; of een onderwijsspecialist.

 

Equisto biedt hiermee begeleiding voor het hele scala van de complexere werknemersproblematiek.